(27-05-2013)
Het was een geweldige avond in Zomerzorg!
De Eredivisie Live PubQuiz werd georganiseerd door Eredivisie Live, de prijzen werden aangeboden door de vriendenloterij, de presentatie werd gedaan door Jan Joost van Gangelen (presentator bij Eredivisie Live), de foto's zijn gemaakt door Frederique Durlacher van Hillegomleuk.nl
 
Wij willen alle bovenstaande mensen hartelijk bedanken voor de super gezellige avond. En natuurlijk niet te vergeten bedankt aan alle deelnemers!
 
 
13 Teams streden om de winst door 8 rondes met voetbal vragen te beantwoorden. Er zaten makkelijke vragen bij maar natuurlijk ook een paar lastige vragen!
Uiteindelijk streden de beste 3 teams om de prijzen. Hieronder een overzicht van alle teams met hun scores:
 
1e plaats: Team: Harry Decheiver Fanclub (Niels, John, Thijs en Chris) met 67 punten. Zij gingen naar huis met de hoofdprijs: een compleet verzorgde wedstrijd in de Eredivisie seizoen 2013/2014 naar keuze!
2e plaats: Team: Groen als gras (Arthur, Martijn, Dennis en Thijs) met 66 punten. Zij gingen naar huis met een officiele wedstrijdbal!
3e plaats: Team: Concordia1 (Robbert, Lennart, Mark en Tim) Zij gingen naar huis met een Pro Evolution Soccer 2013 videogame voor een console naar keuze!
 
4e plaats: Team: The Eagles met 62 punten
5e plaats: Team:Ellen de Maas met 57 punten
6e plaats: Team: Vogelenzang met 56 punten
7e plaats: Team: Familie Ruigrok met 55 punten
8e plaats: Team: Prutsers Utd met 53 punten
9e plaats: Team: De kanslozen en Mike met 52 punten
10e plaats: Team: Vader+zoon met 51 punten
11e plaats: Team: Op de klos met 50 punten
12e plaats: Team: Graziano Pelle met 47 punten
13e plaats: Team: W.W.V.K.W. met 44 punten